Menu

Back to after-school

Back to after-school!

Desi anul scolar 2020-2021 va aduce multe schimbari, educatia trebuie sa continue iar elevii au nevoie de un program stabil ce include activitati de invatare si recreere zilnic.

BRIT Academy Kids este un centru educational de tip after-school ce pune accent, prin intermediul programelor pe care le foloseste, pe dezvoltarea armonioasa a fiecarui copil.

Inca din luna martie ne-am adaptat contextului actual, astfel ne-am conectat online cu copiii, pe parcursul verii ne-am desfasurat activitatile preponderent in curtea unitatii iar in urmatoarea perioada vom imbina masurile de siguranta necesare cu programele de invatare si joaca educativa.

In afara normelor de distantare necesare venim si cu cateva precizari cu privire la modul in care ne vom desfasura activitatile in contextul actual:

  • dispunem de mai multe sali de curs, ceea ce ne permite sa avem un numar redus de copii in sala
  • o alta masura pe care o vom lua pentru prevenirea si raspandirea infectarii cu virusul COVID-19 este schimbarea salilor de curs dupa 40-50 minute pentru aerisirea spatiului
  • cladirea dispune de mai multe intrari, putand astfel evita aglomerarea la venirea sau plecarea copiilor
  • desfasuram activitati in curtea unitatii chiar si in sezonul rece, iar atunci cand vremea ne permite petrecem mult timp afara
  • in situatia impunerii restrictiilor de functionare, ne vom desfasura activitatile in mediul online

Noi suntem pregatiti pentru inceperea anului scolar indiferent de scenariul care se va aplica. Ne revedem din 14 septembrie!

Detalii la numarul: 0723287072