Menu

Brit Academy Kids concept

Este sfarsit de august si peste tot suntem asaltati de oferte “back – to – school”. Parintii incearca sa ii pregateasca pe cei mici de inceperea scolii cu haine si rechizite, dar uneori un ghiozdan cu personajul preferat Disney nu alunga teama copilului de inceperea scolii.

Este si normal atat timp cat li s-a spus ca se termina cu joaca, ca incep temele si ca nu vor mai face ce vor ei. Haideti sa le spunem copiilor ca scoala este o oportunitate sa invete lucruri noi, sa citeasca, sa calculeze de cati bani au nevoie sa isi ia o jucarie noua, sa isi faca noi prieteni.

Haideti sa combinam joaca libera cu joaca educativa si sa transformam orele petrecute in scoala, in after-school sau acasa in experiente frumoase!

De la acest gand am plecat cand am creat Brit Academy Kids

Suntem o echipa tanara, la inceput de drum, dar am ales sa invatam si sa fim indrumati in permanenta de persoane calificate, care au experienta unui model nou in educatie.

Asa a inceput colaborarea noastra cu Scoala Romano-Britanica

Sprijinul lor nu se rezuma doar la materiale didactice, ci presupune traininguri ale cadrelor didactice si ajutor in recrutarea personalului.

Astfel, Brit Academy Kids a devenit singurul after-school bilingv din Craiova partener al Scolii Romano – Britanice ce implementeaza curriculumul britanic.

Vino sa ne cunosti! Inscrie-te si te vom contacta sa stabilim o intalnire!

De ce am ales modelul britanic de educatie?

Urmand modelul britanic, invatarea nu se face prin memorare, ci prin joc, iar procesul de învăţare este adaptat nevoilor si capacitatilor copiilor.

Orice parinte isi doreste ca al sau copil sa dezvolte o atitudine pozitiva legata de procesul de invatare, iar prin metodele alternative de predare, copiii nu vor mai privi ca o corvoada invatarea unei limbi straine sau facutul temelor.

Probabil te intrebi daca un sistem bilingv de predare este confuz pentru copii

Un sistem de predare bilingv are o multime de beneficii, principalele avantajele ar fi: dezvoltarea abilitatilor de comunicare atat in limba engleza cat si in limba romana, adaptabilitatea, autocontrolul si abilitatea de concentrare.

Vino cu cel mic si primesti banii inapoi dupa prima luna daca acesta nu se acomodeaza sistemului nostru!

“Ce facem cu temele pentru acasa?” este intrebarea multor parinti

Temele pentru acasa au rolul de a-l ajuta pe elev sa inteleaga mai bine lectiile predate in clasa. La Brit Academy Kids oferim ajutor copiilor in efectuarea temelor primite la scoala si pentru consolidarea cunostintelor astfel timpul pe care acestia il petrec dupa after-school acasa este unul de calitate cu parintii.

Incurajam copiii sa caute solutii in rezolvarea problemelor (de orice fel) pentru a deveni: increzatori, capabili, independenti si de succes!

Ce alte activitati se desfasoara in cadrul Brit Academy Kids?

Curtea interioara a locatiei este amenajata in asa fel incat sa desfasuram cat mai multe activitati educativ – recreative in aer liber.

Credem cu tarie ca principala preocupare ar trebui sa fie dezvoltarea unei atitudini pozitive din partea copilului legata pe procesul de invatare.

De aceea am ales sa urmam modelul britanic de invatare care nu se bazeaza pe memorare, ci vine cu metode alternative raportat la nevoile si capacitatile copiilor.

De asemenea, credem ca un after-school trebuie sa ofere un mediu in care copiii sa se simta protejati si iubiti, unde sa regaseasca acelasi mediu cald de acasa.

Va asteptam sa ne cunoasteti, veniti si cu cel mic sa va convingeti ca “mediul cald de acasa” nu este doar un cliseu.

Noi am inceput inscrierile pentru noul an scolar si venim in sprijinul parintilor cu o reducere de 10% din taxa de scolarizare timp de 6 luni, pentru toate contractele incheiate pana la data de 3 septembrie.

Pentru ca va doriti ca timpul petrecut in after-school sa fie unul de calitate si pentru ca nu dorim sa facem rabat la calitate, locurile sunt limitate!

Te invitam sa cunosti echipa si spatiul destinat desfasurarii activitatilor!

📧 Detalii gasiti pe site-ul nostru:
https://britacademykids.ro/
📞 Sau la telefon: 0723287072

Leave a Reply