Menu

Educatie pentru sanatate

Este esential ca obiceiurile sanatoase se fie deprinse de la varste fragede, astfel la Brit Academy Kids ii ajutam pe copii sa dezvolte comportamente sanatoase, care sa le asigure o dezvoltare armonioasa si o stare de bine.

Credem cu tarie ca jocul in aer liber are numeroase beneficii pentru copii si de aceea petrecem cat mai mult timp in curtea unitatii si asta nu doar in pauzele de relaxare. Cine a spus ca invatarea se face doar in banci?

In lunile septembrie-octombrie am profitat din plin de zilele calduroase si ne-am desfasurat activitatile afara. Entuziasmul copiilor a fost pe masura asteptarilor!

Cum nu este suficient iesirea in curtea unitatii, am organizat field trip-uri in Gradina Botanica sau in parcurile din apropiere. Copiii au nevoie sa exploreze natura iar noi am organizat diverse jocuri de cautat frunze, castane sau crengute.

Sunt si zile ploioase sau reci cand nu putem petrece timp afara, asa ca am mers la sala de sport Fly Gym unde copiii au facut gimnastica si diverse jocuri pentru dezvoltarea motricitatii grosiere, echilibrului, rezistentei si flexibilitatii.

Sunt si momente in care apar anumite viroze si este necesara vizita la medic. Ne-am dorit sa alungam teama de doctor asa ca am invitat un medic pediatru care i-a familiarizat pe copii cu etapele unui consult si ce sa faca in cazul unei accidentari usoare. Copiii au invatat cum sa curete si sa bandajeze ranile.

Pe langa sport si miscare, pentru un stil de viata sanatos, este necesara o alimentatie sanatoasa. La Brit Academy Kids meniul copiilor este conceput de un nutritionist, bogat in legume si preparat la cuptor. Gustarea copiilor este intotdeauna din fructe/legume proaspete!