Menu

Importanta unui after-school

Atunci cand programul zilnic de munca nu le permite parintilor sa fie acasa atunci cand copiii termina scoala, un afterschool este parte foarte importanta din cresterea si educatia unui copil.

Activitatile desfasurate in cadrul Brit Academy Kids sunt variate si cuprind atat momente de recreere si de joaca, cat si activitati educationale.

Cunoasterea limbii engleze a devenit o necesitate in tot mai multe domenii de activitate, de aceea, la Brit Academy Kids, urmarim dezvoltarea comunicarii in limba engleza prin orele dedicate zilnic curriculumului britanic.

Nu dezbatem acum daca este de real ajutor ca un copil sa primeasca multe exercitii spre rezolvare pentru acasa, insa aceasta a devenit o problema pentru copii si implicit pentru parinti. Atunci cand copilul primeste ajutor la realizarea temelor la o ora tarzie, se creaza frustrari si oboseala pentru copii. Cadrele noastre didactice acorda ajutor zilnic pentru realizarea temelor si consolidarea cunostintelor.

O alta problema cu care ne confruntam este petrecerea a tot mai mult timp in fata televizorului sau in fata tabletei. La Brit Academy Kids ne limitam doar la vizionarea unor filmulete sau prezentari care sa consolideze notiunile prezentate.

Acordam o importantă deosebita si in alegerea meniului zilnic pt copii, astfel vom colabora doar cu restaurante care ofera meniuri gandite de nutritionisti pentru copii.

La Brit Academy Kids ne asumam raspunderea de a asigura un mediu sigur copiilor dupa orele de scoala, parintii putand sa ne urmareasca deoarece camere video sunt montate in incaperile destinate activitatilor.

Leave a Reply