Menu

Summer Camp 2021 @ Brit Academy Kids

Programele de vara au fost gandite pentru a veni in sprijinul parintilor si copiilor datorita activitatilor educative si recreative petrecute in mare parte in aer liber.

Am imbinat utilul: temele pe vacanta, fisele recapitulative si cursul de limba engleza cu joaca educativa. Anul acesta am abordat subiecte de interes comun si ne-am imbogatit cunostintele legate de: copul uman, planetele care alcatuiesc Sistemului Solar, mari inventatori si inventiile care au schimbat lumea, planeta Pamant, tipuri de dinozauri si disparitia acestora. Am invatat sa ne intelegem si gestionam emotiile, cum sa abordam un stil de viata sanatos si ne-am distrat facand jocuri cu apa si experimente.

Parintii s-au aratat incantati ca astfel copiii au inlocuit timpul petrecut acasa in fata tabletei/televizorului cu timp de calitate petrecut la after-school unde au avut ocazia sa invete istorie, geografie, biologie, romana, matematica si engleza.

Nu am neglijat sportul astfel am mers pe terenul de fotbal pentru diverse activitati sportive, iar la atelierele de pictura si creatie am dat frau liber imaginatiei si am creat lucrari minunate.

Pentru ca invatarea nu se face doar in sala de curs am mers in Gradina Botanica sa observam plantele si insectele, iar activitatea preferata a copiilor a fost vizionarea unui film la cinema.